Beleef Watou met Restaurant Terminus
PURE KEUKEN ZONDER BLA BLA
Koken, dat is voor ons ,de omgeving waarin we ons bevinden. Met volle passie gaan we elke dag op zoek naar de beste producten voor onze keuken, product keuken. Ver moeten we hier niet voor lopen. In onze keuken staan lokale producten centraal en werken wij volgens de seizoenen. Het vlees kweken we zelf, voor alle andere ingrediƫnten werken we samen met eigenzinnige streekproducenten.
NO-NONSENSE
Stuk voor stuk mensen die onze passie delen en koppig hun eigen koers blijven voeren. Het resultaat is een no-nonsense keuken waar authentieke smaken de hoofdrol spelen. Puur, eenvoudig en lokaal. Dat is waar wij voor staan.
(H)EERLIJKE KEUKEN
Terminus is het verhaal van een bijzondere familie met een bijzondere geschiedenis. Wat ooit begon als boerderij met kleine grenswinkel groeide uit tot een familiaal restaurantconcept dat tot ver buiten de streek synoniem staat met kwaliteit, eenvoud.
In 5 Woorden:
Product - Wijn - Traceerbaar - Ongedwongen en Betaalbaar.
WE ARE FAMILY
Met Pieter Verheyde staat inmiddels de derde generatie aan het roer. Als voormalig sterrensommelier runt Pieter de zaak met passie en oog voor detail. Geen wonder dat de wijnkaart in 2018 door Gault Millau bekroond werd tot beste wijnkaart van Belgiƫ en Luxemburg. De selectie wijnen is, net als de keuken, pretentieloos maar bijzonder kwalitatief.
info 1
info2
info3